top of page

Toimintaidea

 

Palvelua tuottamassa meillä on ehdottomia sitomon ammattilaisia. Me tarjoamme heille mahdollisuuden toimia yrittäjänä, hyödyntäen meidän nykyaikaista tuotantoteknologiaa ja palvella korkealaatuisia painotuotteita tuottavia asiakkaitamme, ja samalla seurata toimialan kehitystä.  

 

Arvomme

 
Rehellisyys ja kotimaisuus

Asiakkaan kanssa toteutettavassa yhteistyössä toimintatapa on rehellinen ja avoin. Liiketoiminnan päätöksiä ja valintoja ohjaa kotimaisuusaate.

 

Kumppanuus

Yhteistyössä asiakkaan kanssa kehitetään palveluita ja teknologiaa luoden uudistuvaa kilpailu-etua. Tuotettava sitomopalvelu on luotettava osa asiakkaiden omaa tuotantoprosessia.

 

Jatkuvuus

Kannattava liiketoiminta mahdollistaa ajanmukaisen teknologian käytön ja henkilöstön ammattitaidon ja työviihtyvyyden ylläpitämisen sekä jatkuvuuden

 

Visio

Haluamme omalla toiminnalla tukea kotimaisen graafisen teollisuuden yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla, ajanmukaisilla tuotantolaitteilla ja tiloilla

 

Toimintaperiaate

Ajankohtaista

  • Meiltä on nyt tilattavissa myös lähes kaikki tulostuspalvelut - flyereitä, ruokalistoja, seinäkalenteita, käyntikortteja, kirjat & lehdet.....

  • Lehtiliiteri muuttaa uusiin tiloihin helmikuun 2018 aikana. Toiminta jatkuu ilman tuotantokatkoksia koko muuton ajan. Muutto on kokonaisuudessaan valmis 1.3.2018.

  • Uuden toimitilan osoite on Riihimäentie 7, 04600 Mäntsälä.

  • Lehtiliiteri on uudistanut kotisivunsa. Uudet sivut ovat selkeät, raikkaat ja niistä on helppo löytää kaikki tarvittava tieto.

 

Lehtiliiteri Oy:n henkilöt ovat tuttuja sitomoammattilaisia. He ovat olleet mukana tuottamassa Painoyhtiön palveluita jo vuosien ajan.


 

bottom of page