top of page

Yrityshistoria

 

 

Tarmo Tikkanen aloitti vuonna 1985 Punamustan autonkuljettajana. Pian hän jo siirtyikin sitomotyöntekijäksi, josta alkoi monivuotinen oppiminen ja kokemusten kerääminen graafisen alan jälkikäsittelyssä.

 

Laman kynnyksellä 1992 Tarmo teki rohkean päätöksen ja ryhtyi osakkaaksi Eurofold Oy:lle, joka laajensi Tarmon kokemusta myynnissä ja hallinnossa.

 

Itsenäiseksi yrittäjäksi Tarmo päätti ryhtyä vuonna 2001 perustamalla Taren Taittopajan. Sen kautta hänestä kehittyi alan rautainen ammattilainen ja yritys pystyikin laajentamaan toimintaansa vuonna 2013 ostamalla Painoyhtiön And Oy:n.

 

 

 

 

YRITYS

Ajankohtaista

  • Lehtiliiteristä saat korkealaatuiset kunnallisvaalimainokset monessa koossa, muodossa ja värissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan mainoksesi yhdessä. Ota yhteyttä digi@lehtiliiteri.fi tai Tarmo 050 5711 801

  • Meiltä on nyt tilattavissa myös lähes kaikki tulostuspalvelut - flyereitä, ruokalistoja, seinäkalenteita, käyntikortteja, kirjat & lehdet.....

  • Lehtiliiteri on muuttanut tänään 27.2.18 uusiin toimitiloihin Mäntsälään, Riihenmäentie 7. Toiminta on jatkutunut koko muuton ajan keskeytyksettä.

  • Lehtiliiteri lähtee tekemään juhannustaikoja ja on suljettuna to 22.6. - su 25.6.

 

bottom of page